MITT VARFÖR

Genom min breda erfarenhet inom många olika branscher så har jag upplevt både arbetsplatser där individer utvecklas och mår bra. Men också av det motsatta. Genom att ha sett båda sidor har jag även sett vilken påverkan människors drivkrafter har på trivsel och engagemanget för sin roll och organisation.


Jag har även sett med egna ögon hur dessa faktorer påverkar organisationens resultat utifrån olika aspekter såsom kompetensförsörjning, försäljning men också genom ökade kostnader för bland annat rekrytering.


Dessa insikter är en stark drivkraft för mig i viljan och målet att stötta organisationer genom att utveckla vidare sin befintliga personal för att skapa en långsiktig och hållbar relation.

Jag är helt övertygad om att med min erfarenhet och driv kan bidra med nytta till er organisation. Jag arbetar flexibelt med fokus på vad som är bäst för just er organisation.HÅLLBARHET

STABILITET

UTVECKLING

TRYGGHET

En story, min story


Jag kom till världen i början på 80-talet och är uppvuxen med föräldrar som är varandras motsatser. Min pappa kännetecknas som pragmatisk och alltid lugn, och min mamma är känslostyrd människoexpert vars skratt alltid hörs högst.


En gemensam nämnare de har är att båda är utvecklingsinriktade entreprenörer, vilket kanske bidrog till att jag redan som 14 åring gick jag runt i den lokala gallerian och lämnade ut mitt CV till olika butiker, och under gymnasiet arbetade jag extra hos en lokal VHS-uthyrare. Utöver att hyra ut filmer så fick jag även det prestigefulla uppdraget att stå längs med en väl trafikerad väg, uniformerad med hockeyutrustning (för synlighetens och lokal supporters skull) för att samla in VHS filmer. Att arbeta flexibelt utifrån mina kunders behov var mitt signum redan då! 


Därefter har jag arbetat brett inom olika service- och kundnära yrken och samtidigt utbildat mig både genom studier i Sverige och i USA.


"Namnet Holding Relations

betyder för mig

att hållbara verksamheter och relationer,

sker genom att skapa insikt

hos oss själva "

Vem är jag?

Kort och gott har mina föräldrars kontraster format mig till någon form av mellanting. Min mammas intresse för människor och vad som driver dom har alltid funnits där, samtidigt som jag har min pappas pragmatiska sida där jag alltid strävar efter att se till möjligheter och lösningar.  


Med detta som grundstomme blev det naturligt för mig att sikta på en examen till Beteendevetare filkand Psykologi samt vidareutbildning till ICF Affärscoach.


Mitt intresse för själva samtalet, dess kraft och betydelse för både vad som sägs och inte sägs har drivit mig vidare till yrkesroller såsom HR-konsult där intervjuer och utvecklingsinriktade samtal har varit mitt fokus, men jag har även haft en avstickare från HR då jag prövade på att vara brottsutredare där själva förhöret för mig var särskilt intressant.

Jag har arbetat inom HR sedan 2011 och då bland annat som HR-konsult inom Polisen.

I och med detta var jag delaktig som arbetsgivarrepresentant då den största omorganisationen inom svensk statsförvaltning sjösattes 2015, då 21 länsmyndigheter och en Rikspolisstyrelse blev till en enda myndighet. 


Detta var en väldigt händelserik och spännande tid, framförallt då jag befann mig mitt i händelsens centrum på Kungsholmen.


Väl tillbaka till mina rötter i Linköping valde jag 2018, att gå vidare till den privata sektorn i roller som konsultchef med personalansvar för 10 konsulter och som rekryteringskonsult och affärscoach. 


I april 2020 (just som Pandemin var ett faktum) att gå vidare som egen företagare. Gissar på att mina föräldrars entreprenörsgener pockade på..!


  • Filkand Psykologi


  • Vidareutbildad ICF Affärscoach


  • Yrkeserfaren inom HR sedan 2011

Delar du mitt "varför"? Låt oss höras vidare.

unsplash